Gastouder Giulia Cuny

Hallo ik ben Giulia Cuny en ben 21 jaar oud. Sinds kort ben ik met Roman getrouwd en zijn we in Kruiningen gaan wonen.                                                                                                                       

Door de jaren heen ben ik vaak ingezet als oppas door familie en vrienden en heb dit altijd met plezier gedaan. In 2017 ben ik aan de slag gegaan als gastouder omdat ik het geweldig vind om kinderopvang aan te bieden in een huiselijke sfeer.

De praktijkervaring heeft mij geholpen om te begrijpen hoe kinderen denken zodat ik me goed kan inleven in hun fantasiewereld en op kan gaan in hun spel. Daarbij heb ik ook veel ervaring met autistische kinderen opgedaan. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs iets te leren, samen lekker creatief bezig te zijn en met ze naar buiten te gaan wanneer het kan. Zo kunnen ze hun energie kwijt en leren ze ook meer waardering voor de natuur te ontwikkelen. Ook vind ik het belangrijk om ieder kind persoonlijke aandacht, veiligheid en structuur te bieden.

Momenteel bied ik gastouderopvang aan huis aan voor 2 dagen in de week. De dagen zijn bespreekbaar.

Als u meer wilt weten of kennis wilt maken, neem dan gerust contact op met gastouderbureau Zuid-West voor een afspraak.

menu

Gastouderbureau Zuid-West