Gastouder Jacky Meijer

Mijn naam is Jacky Meijer. Ik ben getrouwd met Sebas Meijer en moeder van 2 kinderen; Hailey van 10 en Silver van 8.

Ik ben gek op kinderen, vandaar dat ik ook begonnen ben als gastouder. Verder kook ik graag, ik ben een voorstander van gezond eten, en kook dan ook alles het liefst zelf en alles vers. Sowieso vind ik een verantwoorde leefstijl belangrijk, zeker voor kinderen. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk suikers gegeten worden en dat er genoeg bewogen wordt.

We wonen in s heer Hendrikskinderen, een vrij rustig dorp met genoeg speeltuintjes. Ook is het bos bij ons niet ver vandaan en aangezien we een hond hebben ga ik hier graag naar toe voor een wandeling.

 

Ik ben een flexibele gastouder. Ik ben 24/7 beschikbaar, uiteraard in overleg.

Gastouder Jacky Meijer

Gastouder Jacky Meijer