Gastouder Jacky Meijer

Mijn naam is Jacky Meijer. Ik ben getrouwd met Sebas Meijer en moeder van 2 kinderen; Hailey van 14 en Silver van 12. 

 

Ik ben gek op kinderen, daarom is gastouder de perfecte baan voor mij!  Ik kook graag, ben ook graag met de kindjes in de keuken bezig. Ik ben een voorstander van gezond eten, en kook dan ook alles het liefst zelf en alles vers. Ik vind een verantwoorde leefstijl belangrijk, zeker voor kinderen. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk suikers gegeten worden en dat er genoeg bewogen wordt.

 

We wonen in ’s heer Hendrikskinderen, een rustig dorp nabij Goes met genoeg ruimte om te spelen. Ook is het bos bij ons niet ver vandaan, hier ga ik graag naartoe met de kindjes. Lekker wandelen en kan meteen de hond mee. 

 

Als het lekker weer is spelen we buiten, gaan we op pad met de bakfiets of wandelen we een fijn rondje. Als het weer niet zo lekker is bakken we een taart of koekjes, knutselen we wat leuks of spelen we binnen. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en opzoek naar een lieve actieve gastouder, doe mij dan een berichtje en misschien kunnen we wel iets voor elkaar betekenen.

 

Gastouder Jacky Meijer

Gastouder Jacky Meijer

 

 

menu

Gastouderbureau Zuid-West