Gastouder Marjolein Wijnstra

Hallo mijn naam is Marjolein Wijnstra.

Ik ben 34 jaar en woon in Heinkenszand, ik ben getrouwd met Ferry en we hebben 1 zoon Tygo van 4 jaar oud.

Gastouder Marjolein Wijnstra

Marjolein Wijnstra

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf november begin ik als gastouder bij gastouderbureau Zuid-West. Ik heb zowel de opleiding SPW4 alsmede de opleiding Social Work gevolgd. Ik heb mijn propedeuse gehaald op de PABO en heb dan ook ervaring voor de klas. Daarnaast heb ik enkele jaren als pedagogisch medewerker gewerkt.

Zelf ben ik gek op kinderen en wil daarom een opvangplek bieden voor uw kind. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn, lekker kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen.

Wij gaan graag naar buiten, naar de speeltuinen in de buurt, een rondje wandelen en wij hebben een grote achtertuin met trampoline, zandbak en een buitenspeelkeuken. Daarnaast lezen wij graag boekjes en knutselen we met verschillende thema’s.

Wij hebben ook 2 katten in huis die ook erg dol zijn op kinderen.

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Tijden zijn in overleg, kom gerust eens kijken bij ons.

Met vriendelijke groet,

Marjolein Wijnstra

 

 

menu

Gastouderbureau Zuid-West