Gastouder Paulina Hoogesteger

Beste ouders,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Gastouder Paulina Hoogesteger (1995).

Gastouder Paulina Hoogesteger

Gastouder Paulina Hoogesteger

 

 

 

 

 

 

Ik ben getrouwd met Robert (1991) en wij hebben een dochtertje Noah (2015). Ik ben graag bezig met kleine kinderen en vind het daarom ook leuk en fijn om als gastouder uw kinderen op te vangen en te vermaken. Bent u op zoek naar kleinschalige opvang in een gezellig huiselijke omgeving? Dan is dit misschien iets wat bij uw voorkeuren aansluit.
In de omgang met de kinderen vind ik het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich afhankelijk van hun interesses en vermogens kunnen ontwikkelen.

Om afwisselende opvang te bieden die aansluit bij een goede ontwikkeling vind ik het heerlijk om aan de hand van thema’s creatief bezig te zijn, zoals: knutselen, kleien, kleuren en verven. Daarnaast lezen we graag boeken, liedjes zingen en muziek maken, vrij spelen met speelgoed, puzzelen en spelletjes doen.
Voor de frisse neus proberen we elke dag even naar buiten te gaan. In de buurt is een speeltuin en anders is er in onze eigen tuin en volkstuin genoeg te beleven. Zoals bijv.: in de zandbak spelen, de kippen verzorgen of eieren zoeken. Daarnaast leren de kinderen eigen groente te kweken en fruit te plukken.

Ik vind gezelligheid belangrijk en doe graag extraatjes zoals, bakken of koken, picknicken of er op uit naar het bos of het strand.
Wat betreft het huis hebben we op de begane grond voldoende ruimte om te spelen en creatief bezig te zijn. Verder hebben we een kinderstoel, box, kinderwagen, wipper enz. In de slaapkamers boven kunnen ze slapen in een campingbedje of ledikant.
Meer weten of kennis maken? Neem dan contact op.

Graag tot ziens!

Plaats: Baarland
Opvangtijden: 7.00 – 17.00 uur, andere tijden in overleg.
Opvangdagen: donderdag en vrijdag (eventueel de woensdagochtend)

 

 

 

 

menu

Gastouderbureau Zuid-West