Gastouder Ula de Jonge

Hallo mijn naam is gastouder Ula de Jonge

Gastouder Ula de Jonge

 

Ik ben 33 jaar en woon in Heinkenszand. Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 2 kinderen. Jens is bijna 4 jaar en Thijmen is 1,5. Ik ben een gastouder met 10 jaar ervaring.

Bent u opzoek naar een leuke en fijne opvang voor uw kindje? Ik bied graag een plekje voor uw kind, waar hij/zij zich veilig voelt, heerlijk kan spelen met de andere kindjes en zich kan ontwikkelen.

We spelen graag veel buiten. Onze tuin is voorzien van een trampoline en een zandbak. Ik heb zelf een bakfiets waarvan ik elke dag gebruik van maak. Zo gaan we vaak met zijn allen naar de speeltuinen en kinderboerderij. Liedjes zingen, boekjes lezen en knutselen vinden we ook heel erg leuk.

Ik ben beschikbaar op de dagen: dinsdag, woensdag en donderdag.

Heeft u interesse en wilt u graag kennismaken, ik hoor het heel graag.

Met vriendelijke groet,

Ula

 

menu

Gastouderbureau Zuid-West