Gastouder Gemma

Graag wil ik me voorstellen.

Ik ben gastouder Gemma, een betrouwbaar rustpunt, die haar creativiteit en natuurbeleving in wil zetten om kinderen samen groot te laten worden in de veilige vertrouwde omgeving van gastouderopvang
“De Knotwilg” in Goes.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tijd en niveau vanuit een veilige vertrouwde omgeving.

Vanaf het moment dat de jongste naar school ging, inmiddels 26 jaar geleden, ben ik werkzaam als
gastouder. In de loop van de jaren heb ik vele kinderen mogen opvangen in de leeftijd tussen 10 weken en 12 jaar oud. Daarnaast werkte ik als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijven, peutergroepen en BSO’s en hielp ik op de basisschool als overblijfouder, atelierouder, leesouder en natuurouder. Momenteel werk ik als onderwijsassistent naast de opvang van kinderen bij mij aan huis.

Mijn grootste hobby naast de kinderen is de natuur. Als gastdocent naschoolse natuuractiviteiten ga ik op scholen aan de slag. Daarnaast organiseer ik themafeestjes voor kinderen.
Bij mij thuis wil ik de kinderen meenemen op ontdekkingstocht, zowel binnen als buiten waarbij beleving en verwondering centraal staat. Geregeld haal ik natuurkisten bij het MEC (Milieu Educatief Centrum) waarmee we speels aan de slag kunnen gaan.

Ik zou het erg leuk vinden om kennis te maken!

Gastouder Gemma

menu

Gastouderbureau Zuid-West