Gastouders stellen zich voor

Gastouder Ula de Jonge

Mijn naam is Ula. Ik ben 33 jaar en woon in Heinkenszand. Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 2 kinderen. Jens is bijna 4 jaar en Thijmen is 1,5. Ik ben een gastouder met 10 jaar ervaring.

Gastouder Aletta Last

Gastouder Aletta Last Ik ben Aletta Last en woon samen met mijn man en twee dochters van 19 en 15 jaar in Kapelle. Ik woon in een rustige wijk pal tegenover een speeltuintje. Een ideale plek dus voor kinderen

Gastouder Carola Mol-van Dam

Ik ben Carola Mol-van Dam (1971). Ik ben getrouwd met Michiel (1972)we hebben samen een dochter Manon (2004) en een zoon Max (2006).We hebben 1 kat Roike. Sinds 2009 werk ik fulltime als gastouder.

Gastouder Jacky Meijer

Mijn naam is Jacky Meijer. Ik ben getrouwd met Sebas Meijer en moeder van 2 kinderen; Hailey van 14 en Silver van 12.                                                                         Ik ben gek op kinderen, vandaar dat ik ook begonnen ben als gastouder

Gastouder Lies Ernst

Hallo mijn naam is Lies Ernst en ik ben al 19 jaar gastouder en woon in Zierikzee. Ik ben getrouwd en we hebben 1 volwassen dochter. Inmiddels ben ik ook de trotse oma van een kleinzoon van 9 en een kleindochter van 7.

Gastouder Alyssa Elema

Ik ben Alyssa Elema 25 jaar na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik enkele Jaren als nanny gewerkt, sinds maart dit jaar ben ik gestart als gastouder. Kinderen ondersteunen en aanmoedigen in hun ontwikkeling vind ik het mooiste wat er is, spelletjes spelen, liedjes zingen, knutselen en natuurlijk lekker buiten spelen.

Gastouder Petra van den Berg

Ik ben gastouder Petra van den Berg, getrouwd met Erik. We hebben 3 kinderen. Anne 2001. Adryan 2003 en Marit 2010. Vanaf febr. 2018 ben ik gastouder geworden bij Gastouderbureau Zuid-West.Ik geniet van jonge kinderen om me heen.Ook onze eigen kids genieten mee.

Gastouder Marilyse Schra

Ik ben Marilyse Schra. Ik woon in Yerseke, samen met mijn man Claude en mijn dochtertjes Chanel (2019) en Jazzlyn (2020)

Gastouder Francette Koster

Ik ben sinds 2006 gastouder en sta in geschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Ook ga ik nog regelmatig op cursus en ben ik in bezit van het diploma Eerste Hulp bij Kinderen. Ik vind het erg leuk om van alles met de gastkindjes te doen

Gastouder Paulina Hoogesteger

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Gastouder Paulina Hoogesteger (1995). Ik ben getrouwd met Robert (1991) en wij hebben een dochtertje Noah (2015). Ik ben graag bezig met kleine kinderen en vind het daarom ook leuk en fijn om als gastouder uw kinderen op te vangen en te vermaken.

Gastouder Andrea Brouwer

Hallo, mijn naam is Andrea Brouwer en ik ben 25 jaar. In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald. Eerst heb ik in de kinderopvang gewerkt

Gastouder Gemma

Ik ben Gemma, een betrouwbaar rustpunt, die haar creativiteit en natuurbeleving in wil zetten om kinderen samen groot te laten worden in de veilige vertrouwde omgeving van gastouderopvang

Gastouder Ingrid Noordermeer/

Mijn naam is gastouder Ingrid Noordermeer (32) trotse mama van Julia (7) , Lotte ( 3) en Esmee(1) en ik woon samen met mijn man Ronald (33) in ‘s-Gravenpolder.Omdat ik het heerlijk vind om te zien hoe elk kind zich op zijn/haar eigen tempo en manier ontwikkelt en de kinderen hierin te ondersteunen, ben ik begonnen met de opleiding voor gastouder.

Gastouder aan huis Giulia Cuny

Hallo ik ben Giulia Cuny en ben 21 jaar oud. Sinds kort ben ik met Roman getrouwd en zijn we in Kruiningen gaan wonen.                                                              Door de jaren heen ben ik vaak ingezet als oppas door familie en vrienden en heb dit altijd met plezier gedaan.

Gastouder Nelleke

In december 2020 ben ik gestart als gastouder bij het Gastouderbureau Zuid-West. Daarom wil ik me graag voorstellen. Ik ben Nelleke en woon in Goes-zuid. Heb vier kinderen in de leeftijd van acht tot en met zeventien jaar.

Gastouder Joanne Verschuure

Ik ben Joanne Verschuure 23 jaar en getrouwd met José we hebben 2 kinderen, Jordan van 2 en Dylan van 6 maanden. We wonen in het kleine rustige dorpje Oostdijk.

Gastouder Marjolein Wijnstra

Hallo mijn naam is Marjolein Wijnstra. Ik ben 34 jaar en woon in Heinkenszand, ik ben getrouwd met Ferry en we hebben 1 zoon Tygo van 4 jaar oud.

Gastouder Sietske Nieuwenhuize

Ik ben Sietske Nieuwenhuize (1983) ik ben getrouwd met Edwin en we hebben 2 kinderen. Thijs (2006) en Vera (2008)
Daarnaast zijn we in het weekend pleegouder

                   

                                    Dit aanbod is niet compleet. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw opvangvraag, neem dan contact met ons op. Gastouderbureau Zuid-West help u graag verder! https://gastouderbureauzuidwest.nl/gastouder-aletta-last/

Gastouder Carola Mol-van Dam

gastouder Alyssa Elema

Gastouder Grietje de Pater

gastouder Francette Koster

Gastouder Paulina Hoogesteger

Gastouder Petra van den Berg

Gastouder Mariëlle Kok

Gastouder Ingrid Noordermeer

Gastouder Elise Roose

Gastouder Giulia Cuny

Gastouder Willemien Mol

https://gastouderbureauzuidwest.nl/gastouder-joanne-verschuure/ https://gastouderbureauzuidwest.nl/gastouder-ula-de-jonge/ https://gastouderbureauzuidwest.nl/gastouder-andrea-brouwer

menu

Gastouderbureau Zuid-West