Gastouders stellen zich voor

Gastouder Ula de Jonge

Mijn naam is Ula. Ik ben 33 jaar en woon in Heinkenszand. Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 2 kinderen. Jens is bijna 4 jaar en Thijmen is 1,5. Ik ben een gastouder met 10 jaar ervaring.

Gastouder Aletta Last

Gastouder Aletta Last Ik ben Aletta Last en woon samen met mijn man en twee dochters van 19 en 15 jaar in Kapelle. Ik woon in een rustige wijk pal tegenover een speeltuintje. Een ideale plek dus voor kinderen

Gastouder Carola Mol-van Dam

Ik ben Carola Mol-van Dam (1971). Ik ben getrouwd met Michiel (1972)we hebben samen een dochter Manon (2004) en een zoon Max (2006).We hebben 1 kat Roike. Sinds 2009 werk ik fulltime als gastouder.

Gastouder Jacky Meijer

Mijn naam is Jacky Meijer. Ik ben getrouwd met Sebas Meijer en moeder van 2 kinderen; Hailey van 10 en Silver van 8.                                                                         Ik ben gek op kinderen, vandaar dat ik ook begonnen ben als gastouder

Gastouder Leandra Molhoek (AAN HUIS) Krabbendijke

Leandra Molhoek is 19 jaar oud en woont in Krabbendijke. Vorig jaar heeft ze de opleiding MBO Helpende afgerond. Tijdens deze opleiding is ze er achter gekomen dat ze graag wilt gaan werken met kinderen. Daarom heeft ze er voor gekozen om gastouder aan huis te worden.

Gastouder Lies Ernst

Hallo mijn naam is Lies Ernst en ik ben al 19 jaar gastouder en woon in Zierikzee.
Ik ben getrouwd en we hebben 1 volwassen dochter.
Inmiddels ben ik ook de trotse oma van een kleinzoon van 9 en een kleindochter van 7.

Gastouder Dineke Bart

Dineke: ”Jong, energiek met passie voor kinderen!”                                                  Als gastouder lijkt het mij heerlijk om aan de slag te gaan met kinderen die je voor langere tijd gaat begeleiden. Hierdoor kan je met de kinderen een intieme band opbouwen.

Gastouder Alyssa Elema

Ik ben Alyssa Elema 25 jaar na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik enkele Jaren als nanny gewerkt, sinds maart dit jaar ben ik gestart als gastouder. Kinderen ondersteunen en aanmoedigen in hun ontwikkeling vind ik het mooiste wat er is, spelletjes spelen, liedjes zingen, knutselen en natuurlijk lekker buiten spelen.

Gastouder Grietje de Pater

Ik ben getrouwd met Gerrit en moeder van 3 kinderen.                                            We wonen in Krabbendijke. Sinds een aantal jaar ben ik gastouder.
Ik heb hier voor gekozen, omdat ik het leuk vind om met kinderen bezig te zijn en hun dingetjes te leren en te zien hoe ze ontwikkelen. Ieder kind is namelijk heel uniek.

Gastouder Francette Koster

Ik ben sinds 2006 gastouder en sta in geschreven in het Landelijk Register Kinderopvang.
Ook ga ik nog regelmatig op cursus en ben ik in bezit van het diploma Eerste Hulp bij Kinderen. Ik vind het erg leuk om van alles met de gastkindjes te doen

Gastouder Paulina Hoogesteger

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Gastouder Paulina Hoogesteger (1995). Ik ben getrouwd met Robert (1991) en wij hebben een dochtertje Noah (2015). Ik ben graag bezig met kleine kinderen en vind het daarom ook leuk en fijn om als gastouder uw kinderen op te vangen en te vermaken.

Gastouder Petra van den Berg

Ik ben gastouder Petra van den Berg, getrouwd met Erik. We hebben 3 kinderen. Anne 2001. Adryan 2003 en Marit 2010.
Vanaf febr. 2018 ben ik gastouder geworden bij Gastouderbureau Zuid-West.Ik geniet van jonge kinderen om me heen.Ook onze eigen kids genieten mee.

Gastouder Mariëlle Kok

Mijn naam is Mariëlle Kok, ik ben 29 jaar en geboren in Bergen op Zoom.          De liefde heeft mij naar Oost-Souburg doen verhuizen waar ik nu samenwoon met mijn partner Kristof.
Samen hebben wij vier kinderen; twee jongens en twee meiden.
Alle vier zitten zij op basisschool het Kompas.

Gastouder Stephanie Feijtel

De keuze is reuze.                                                                                                                    Waarom voor mij kiezen als gastouder? Ik hoop je met onderstaand stukje nieuwsgierig te maken om vervolgens tot een echt kennismakingsgesprek te komen. Een kennismaking waar er bij beide kanten hopelijk een klik is tussen zowel het kind(eren),de ouders en mij en jij voor mij kiest als gastouder.

Gastouder Marscha Potappel van Weele

Ik ben al ruim 11 jaar gastouder.
Ik ben getrouwd met Jos en heb een zoon van 21 en een dochter van 18. Verder hebben we 3 kipjes en een paludarium met kikkertjes. We hebben een afgesloten tuin waar de kindjes heerlijk kunnen spelen met het buitenspeelgoed.

Gastouder Ingrid Noordermeer/

Mijn naam is gastouder Ingrid Noordermeer (32) trotse mama van Julia (7) , Lotte ( 3) en Esmee(1) en ik woon samen met mijn man Ronald (33) in ‘s-Gravenpolder.Omdat ik het heerlijk vind om te zien hoe elk kind zich op zijn/haar eigen tempo en manier ontwikkelt en de kinderen hierin te ondersteunen, ben ik begonnen met de opleiding voor gastouder.

 

Dit aanbod is niet compleet. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw opvangvraag, neem dan contact met ons op. Gastouderbureau Zuid-West help u graag verder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastouder Wenneke de Waard

Gastouder Aletta Last

Gastouder Carola Mol-van Dam

 

Gastouder Jacky Meijer

Gastouder Leandra Molhoek (AAN HUIS) Krabbendijke

Gastouder Lies Ernst

Gastouder Dineke Bart

gastouder Alyssa Elema

Gastouder Grietje de Pater

gastouder Francette Koster

Gastouder Paulina Hoogesteger

Gastouder Petra van den Berg

Gastouder Mariëlle Kok

Gastouder Ingrid Noordermeer

 

 

De volgende gastouders stellen zich graag aan u voor!

Dit aanbod is niet compleet. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw opvangvraag, neem dan contact met ons op. Gastouderbureau Zuid-West help u graag verder!