Gastouder Ingrid Noordermeer

Beste ouders, Mijn naam is gastouder Ingrid Noordermeer (32) trotse mama van Julia (7) , Lotte ( 3) en Esmee(1)...

Beste ouders,

Mijn naam is gastouder Ingrid Noordermeer (32) trotse mama van Julia (7) , Lotte ( 3) en Esmee(1) en ik woon samen met mijn man Ronald (33) in ‘s-Gravenpolder.Omdat ik het heerlijk vind om te zien hoe elk kind zich op zijn/haar eigen tempo en manier ontwikkelt en de kinderen hierin te ondersteunen, ben ik begonnen met de opleiding voor gastouder.

Ik heb een ruime tuin met allerlei speelgoed waar heerlijk gespeeld kan worden. Kunnen/ willen we niet naar buiten dan is er binnen ook genoeg te doen. Lekker kleuren, knutselen, zingen, boekjes lezen, koekjes bakken enz.

Vanaf januari hoop ik uw kinderen te kunnen verwelkomen.

Gastouder Ingrid Noordermeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menu

Gastouderbureau Zuid-West